Ajoneuvoasentaja, Vianor Oulu

Tule työskentelemään kanssamme – haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!


Oletko autohuollon osaaja, jolle laadukas työnjälki on sydämen asia? Suoriudutko erilaisista autohuollon tehtävistä ongelmitta? Oletko taitava erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaja?


Etsimme sinua, ajoneuvoasentaja, työskentelemään Oulun palvelupisteeseemme


Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaista asiakaskokemusta rengas- ja autohuoltopalveluissa. Autohuoltopalvelumme kasvavat huimaa vauhtia ja siihen työhön haemme uutta ajoneuvoasentajaa Oulun palvelupisteeseemme. Työskentelet yhdessä palvelupisteen päällikön, autohuollon työnjohdon ja muun palvelupisteen henkilöstön sekä muun organisaation kanssa.


Ajoneuvoasentajana toimit autohuollon asennustehtävissä turvallisesti ja laadukkaasti monimerkkikorjaamoympäristössä. Lisäksi hoidat myös rengastöitä.


Ajoneuvoasentajan koulutuksen lisäksi sinulla on työkokemusta autohuolloista vähintään neljä vuotta sekä B-luokan ajokortti. Erityisesti arvostamme autosähköosaamista sekä monimerkkituntemusta.  Positiivinen asenne ja innostuminen vaihtelevista työtehtävistä ovat tärkeitä menestymisesi kannalta. Olet oma-aloitteinen ja haluat työskennellä laadukkaasti ja turvallisesti.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, maailman mukavimmat työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä autohuollon monipuolisissa tehtävissä.

Haluatko tulla osaksi innostavaa joukkoamme ja työskennellä asiakkaidemme turvallisen ajamisen edistämiseksi? Täytä hakemuslomake CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, viimeistään 20.6.2018 alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupisteen päällikkö Aki Nevalainen, p 010 401 3466 arkipäivisin klo 12-14 välillä.

Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 25 maassa. Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 1400 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Olemme osa Nokian Renkaat -konsernia. Lue lisää: www.vianor.fi.

 

Hakuaika alkaa: 31.05.2018 20:00 Hakuaika päättyy: 20.06.2018 23:00
Voit halutessasi hakea LinkedIn -profiilisi tiedot hakemuksen pohjaksi painamalla allaolevaa nappia ja kirjautumalla LinkedIn -tunnuksillasi sisään. Pääset sen jälkeen jatkamaan hakemuslomakkeen täydentämistä.
Linkedin import
Yhteystietosi
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Sähköpostiosoite *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Matkapuhelin *
Linkki LinkedIn -profiiliin
Nykytilanne *
Milloin voit aloittaa työskentelyn?
Koulutuksesi
Peruskoulutus *
Peruskoulutuksen päättymisvuosi
vuosi
Ammatillisen koulutuksen taso
HUOM! Koulutukset järjestetään automaattisesti alkamisajankohdan mukaan varhaisimmasta myöhäisimpään.
Oppilaitos
Tutkintonimike
Aloitusvuosi
vuosi
Valmistumisaika / arvioitu valmistumisaika
kuukausi vuosi
Opinnot kesken
Työkokemuksesi
Aikaisempi työkokemus yrityksessämme *HUOM! Työkokemukset järjestyvät automaattisesti työsuhteen alkamisajankohdan mukaan.
Työnantaja
Tehtävänimike
Tehtäväkuvaus
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Työsuhde alkoi
kuukausi vuosi
Työsuhde päättyi
kuukausi vuosi
Kielitaitosi
Äidinkieli *
1. vieras kieli
2. vieras kieli
3. vieras kieli
Muu kielitaito
(Korkeintaan 200 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
IT –taitosi
Kerro millä tasolla IT-osaamisesi on
(Korkeintaan 500 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Lisätietoja
Kerro lyhyesti itsestäsi, osaamisestasi, tavoitteistasi ja motivaatiostasi *
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Ajokortti

Palkkatoivomuksesi *
Mistä kuulit avoimesta työpaikasta? *
Liitä mukaan hakemukseesi
Tiedoston maksimikoko on 2000 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: pdf, doc, docx, ppt, pptx, pps, rtf, txt. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
CV
Tiedoston maksimikoko on 2000 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: pdf, doc, docx, ppt, pptx, pps, rtf, txt. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Hakemus
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1mb.
Valokuva
Tiedot ovat käytettävissämme muissa avoimeksi tulevissa tehtävissä hakemuksen jättämisestä tai suorittamastasi päivityksestä laskien kuusi (6) kuukautta *
Käytämme ulkopuolista palveluntuottajaa rekrytointiprosessin tukena. Hakuvaiheessa antamasi tiedot voidaan siirtää rekrytoinnin palveluntuottajallemme. *